Снимки, на които е с боксови ръкавици, публикува Диана  Димитрова.

...
Снимки, на които е с боксови ръкавици, публикува Диана  Димитрова.
Коментари Харесай

Диана Димитрова сложи боксови ръкавици, имат ли общо с делото за насилие?

Снимки, на които е с боксови ръкавици, разгласява Диана  Димитрова. Кадрите незабавно породиха спекулациите, че актрисата е почнала да тренира бойното изкуство, с цел да отмъсти на насилника си или с цел да може да се пази съответно, в случай че бъде нападната.



Проверка на " България Днес " откри, че работата е малко по-различна.

" Снимките, които пуснах, са направени преди време и нямат общо с делото за принуждение против мен. Но в случай че би трябвало да съм почтена, случката ме направи войник " - сподели пред вестника Димитрова.

" Няма да ставам лице на братята Кубрат и Тервел Пулеви. За положително или зло, не владея визията, която се търси за рекламно лице на Пулеви, другояче почитам техния труд и им се удивлявам ", споделя актрисата. Тя акцентира, че няма вести по отношение на делото за принуждение, което предприе против собствен сътрудник. " Нищо ново няма там ", споделя Димитрова.
 Диана демонстрира секси тяло на фотосите Диана демонстрира секси тяло на фотосите
Както е известно, Димитрова хвърли бомбата преди месеци, че е била пребита на снимачната площадка. Случката е станала преди повече от 5 години. Актрисата съобщи, че целият екип е мълчал за дейностите за бияча й.

Преди месец прокуратурата разгласи публично, че приключва делото, заведено от Диана Димитрова, за упражнено принуждение от страна на Вергов. Според прокурорите няма задоволително доказателства за покачване на обвинявания. Експертиза потвърждава контузиите на актрисата, само че няма очевидци, които да потвърдят думите й за случилото се на фотосите на " Откраднат живот ".

Вергов твърди, че в никакъв случай не е удрял колежката си, че двамата са имали единствено другарски взаимоотношения, до момента в който тя не си е разрешила да написа скандални известия на 15-годишната му щерка.
 Калин Терзийски не е апатичен към повсеместната експанзия Калин Терзийски не е апатичен към повсеместната експанзия


Въпреки това Димитрова разгласи, че няма да се откаже и ще продължи да се бори до край истината да излезе нескрито. Въпреки изказванията на актрисата, че фотосите са остарели, тя надали ги разгласява инцидентно тъкмо в този момент. Иска да покаже на съперниците си тъкмо това - че не се е отказала от борбата, която води, и е мъжко момиче.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР